Op 5 februari interviewt Cas Goossens in café Velodroom in Itegem Rik Van Looy, op 4 maart Godfried Danneels, op 1 april Mark Eyskens.

Cas Goossens werd geboren in Itegem, is één van de eerste vier Ridders van de Orde van de Zwaan en was journalist en administrateur-generaal van de BRTN. In Café Velodroom ontmoet hij mensen met een sterk verhaal, mensen met een boeiende achtergrond.

Op 5 februari 2012 interviewt hij Rik van Looy

Rik behoort met andere fenomenen zoals Fausto Coppi, Jacques Anquetil en Eddy Merckx tot de grootste, naoorlogse kampioenen die de wielerhistorie ooit heeft voortgebracht. Hij werd 2 keer wereldkampioen. We beloven een spraakmakende, ontroerende en begeesterende ontmoeting. Hij praat met hem over het verleden, heden en de toekomst. Voor deze interessante zondagvoormiddag, van 10u30 tot 12u00, betaalt u slechts €8,00 inclusief een drankje.
 
Cas Goossens gaat in maart en april ook nog met andere helden in gesprek:

Op 4 maart  Godfried Danneels
Priester, bisschop, aartsbisschop, kardinaal: de carrière van Godfried Danneels ging steil omhoog. Sinds januari 2010 is hij aartsbisschop-emeritus van Mechelen-Brussel.
 
Op 1 april Mark Eyskens 
Hij combineerde een academische loopbaan met een intense politieke bedrijvigheid. Zijn ministeriële loopbaan (1976-1992) was nauw verbonden met die van twee andere hoofdrolspelers: Leo Tindemans en Wilfried Martens. Hij maakte deel uit van dertien opeenvolgende regeringen. Telkens drukte hij zijn stempel, soms zeer nadrukkelijk, op het regeringsbeleid.